Everplaces

No 64

Højbro Pl. 19, 1200 København K, Denmark Højbro Pl. 19, 1200 København K, Denmark
Drink
No 64. København, Denmark
Note

AOK: Det behøver hverken være svært eller dyrt at få sig en god cocktail i Indre By. Sig velkommen til No. 64.
Cocktails er blevet mange københavneres foretrukne weekend-beskæftigelse, men de kan også hurtigt dræne budgettet, når man - som regel - skal lægge over 100 kr. pr. cocktail.

Det vil de ikke være med til hos No. 64, så de har lavet en prispolitik, der er til at forstå - alle cocktails koster nemlig 64 kr.

Læs også: Her er Madklubbens nye cocktailbar

Udefra ligner No. 64 en selskabslejlighed i to etager på Højbro Plads. Man skal ind ad en opgang for at komme ind til baren. Da bygningen er fredet er lokalerne i oprindelig stand, med høje paneler og gamle trægulve. Stilen er vintage med store tunge møbler og masser af pynt på væggene, som for øvrigt er gyldne med sort bindingsværk, der giver en varme til de gamle lokaler.

På stueetagen har de en blanding af høje og lave møbler, så der bliver skabt noget dynamik.

Læs også: Grød åbner ny hiphop-bar på Nørrebro

1. salen er ren lounge og er præget af hyggestemning, mens stueetagen lægger mere op til fest, da baren samt Dj-pult er placeret i centrum af lokalet. Man kan på stueetagen sidde i de store gulv-til-loft-vinduer og nyde sin cocktail med udsigt udover Højbro Plads.

Koncept er som sagt rimelig enkelt: Alle cocktails koster kr. 64,- deraf navnet No.64 og deres cocktails er lavet på kvalitetsråvarer, herunder hjemmelavede frugtmixturer, sirupper og premium spiritus.

Læs også: Her er vindercocktailen af Bacardi Legacy

Om sommeren har de 50m2 areal midt på Højbro Plads, hvor gæsterne kan nyde cocktails udendørs til sent på aftenen

Save and share places you love
with Everplaces

Sign up